Kada srce zagreje praznike!

Izvor: Prva.rs, 28.Dec.2017, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada srce zagreje praznike!

„Ove godine odlučili smo da u vreme darivanja i novogodišnjih praznika obradujemo starija lica koja ne žive u svojim domovima i sa svojim najbližima, odnosno one koji možda nemaju nikoga ko bi im uručio poklon. Zato smo uz pomoć naših poslovnih partnera pripremili 2000 poklon paketa sa proizvodima za ličnu higijenu i emotivnim poklonima, za korisnike Prihvatilišta, Svratišta i Gerontoloških centara širom Srbije.
Širok osmeh na licima, reči zahvalnosti, i prijatni razgovori sa korisnicima donacije najveća su satisfakcija za zaposlene naše kompanije, koji su i ove godine nesebično učestvovali u organizaciji cele aktivnosti.“
Zajedno jedni za druge!

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.