Kada je pokušala da se oslobodi od dugogodišnjeg porodičnog zlostavljanja, njen život je krenuo na bolje - Opra Vinfri o životu Tine Tarner

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 21:58

"Kada je pokušala da se oslobodi od dugogodišnjeg porodičnog zlostavljanja, njen život je krenuo na bolje" - Opra Vinfri o životu Tine Tarner

Svojim odlaskom ostavila nas je sve u šoku.

Televizijska voditeljka Opra Vinfri se na društvenim mrežama prisetila svoje drage prijateljice Tine Tarner. Nakon vesti o Tininoj smrti u sredu, Opra je na Instagramu podelila niz fotografija na kojima ona i muzička ikona provode vreme zajedno tokom godina njihovog poznanstva.

Ona je jednostavno bila najbolja. Počela sam kao obožavateljka Tine Turner, a zatim sam postala prava "groupie" (osoba koja prati zvezdu na nastupima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i peva sa njom), prateći je na koncertima širom zemlje, da bismo na kraju postale prave prijateljice - započela je Opra.

- Ona je naša večna boginja rok'n'rola koja je posedovala veličinu unutrašnje snage koja je rasla tokom njenog života - dodala je.

View this post on Instagram

A post shared by Oprah (@oprah)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.