Kad muškarac nema šanse!

Izvor: NaDlanu.com, 19.Mar.2012, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad muškarac nema šanse!

Mnogi tvrde da je teško odgonetnuti ženske ćudi, šta žena govori kada trepće okicama ostaje za mnoge prava misterija, ali ne i za Al Kampbela, koji se drzno da kaže muškarcima kada, zaista, nemaju šanse?

Potvrđeno je da prvi pogled zapravo sve govori, ali kolike su vam šanse biće vam jasnije posle nekoliko malih trikova.Kada šara pogledom po poduAko žena gleda prema dole i pogledom prolazi po podu ili gleda ustranu i natrag, to je siguran znak da joj se sviđa muškarac, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << smatra Kampbel. Ovaj pogled znači da žena proverava svoje emocije, drugim rečima, sviđate joj se, ali još ne zna koliko.Ljubav u vazduhu ili korpa?Ono što se dešava u prvih 45 sekundi posle susreta, zapravo daje kristalno jasnu sliku o tome da li je ljubav u vazduhu ili vam sledi "šut karta"...Pa, muškarci dobro naštimujte satove i ako vas žena ne pogleda na najduže 45 sekundi, pa vas potom pogleda ponovo ravno u oči, sigurno je zainteresovana.Produži daljePa, kada to žena nije uopšte zainteresovana? Ako je verovati ovom životnom treneru, sramežljiv pogled u stranu kod žena obično znači da je najbolje da produžite dalje.Ako posle kontakta očima žena pogleda iznad njegove glave to znači da muškarac nema nikakve šanse."Ako ona gleda iznad vaše glave, to ne znači da u svojoj glavi zamišlja vas dvoje u romantičnoj šetnji uz zalazak sunca. To samo znači da nemate šansi- kaže Kapbel.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Kako oči otkrivaju da li joj se sviđate?

Izvor: B92, 20.Mar.2012, 12:20

Ženski mozak je oduvek bio potpuna misterija većini muškaraca, a ženske misli i gestovi skoro nemogući za dešifrovanje - sve do sada...Konačno je razotkrivena strogo čuvana tajna da li se ženi neko dopada; stručnjaci su je pronašli u njenim očima...Nova studija pratila je kako i gde žene...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.