Kad je vreme za kraj?

Izvor: NaDlanu.com, 10.Avg.2011, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad je vreme za kraj?

Niste sigurni da je ON mister pravi ili niste sigurni da li je vreme za kraj? Verujte - da je pravi, znali bi ste! Pitate se da li je vreme za kraj? Znači da jeste?

Uz pravog muškarca žena treba da se oseća posebnom i voljenom. Ne mora da taktizira, da se pretvara da je neko drugi, bira reči i teme. To naravno ne znači da je sve dozvoljeno ier i ljubav i prijateljstvo i svaki odnos treba negovati. Za to je potrebno dvoje. Ali, ako se uz njega ne osećaš opušteno, nemaš njegovu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << podršku, sve mu smeta, budi sigurna - on nije TAJ ili je vreme za kraj.Znaci za kraj :1. Voleo je tvoj glasan smeh, šale....sada mu to sve više smeta 2. Kaže ti da paziš kako se ponašaš, a ranije to nije govorio3. Krije mobilni telefon, nosi ga sa sobom čak i u toalet4. Traži povod, a ne razlog za svađu5. On određuje kada ćete se i gde videti, a to ne prepušta tebi6. Često zbog njega plačeš, umesto da se zajedno smejete. To je najbolji znak da treba da se spasiš bede što pre, a ne da zbog takvog plačeš. Jer, onaj pravi koji te voli - taj je i podrška, voli dobre strane ali i tvoje mane. Ko voli taj želi da njegova devojka bude srećna i zadovoljna, a ne stalno napeta i na oprezu.Svi ovi gore pomenuti znaci ne treba da te plaše. Naprotiv, čim ih opaziš, budi zahvalna na upozorenjima i zaobiđi ga u širokom luku. On nije TAJ.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.