KUPIO NAPUŠTENO SKLADIŠTE za 55.000 dinara, a onda u njemu pronašao SKRIVENU GOMILU NOVCA! Kad sam otvorio sef nisam mogao da verujem šta vidim...

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 08:21

KUPIO NAPUŠTENO SKLADIŠTE za 55.000 dinara, a onda u njemu pronašao SKRIVENU GOMILU NOVCA! "Kad sam otvorio sef nisam mogao da verujem šta vidim..."

Baš su imali sreće!

Srećni lovac na blago pronašao je zapanjujuću količinu u polovnom skladištu koje je kupio na aukciji za 500 dolara.

Aukcionar Den Dotson, koji je voditelj američke TV emisije "Ratovi skladišta", otkrio je da je jedan od njegovih kupaca došao do neverovatnog otkrića nakon ponude na aukciji.

U snimku koji je podeljen na društvenim mrežama, on je objasnio da mu je prišla žena na dobrotvornoj akciji u Kaliforniji koja mu je rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za bogatstvo.

- Starija Azijatkinja za stolom pored mene je stalno gledala u mene kao da želi nešto da mi kaže. Na kraju je prišla i rekla mi da njen muž radi sa tipom koji je kupio jedinicu od mene za 500 dolara i pronašao sef unutra - rekao je on.

Prema njegovim rečima, prva osoba koju su pozvali nije uspela da otvori sef.

- Pozvali su drugu osobu i kada ga je ta osoba otvorila - sefovi su obično bili prazni, ali ovaj put nije bio prazan. U njemu je bilo 7,5 miliona dolara u gotovini - rekao je Dotson.

Međutim, srećni kupac nije mogao da zadrži to čitavo bogatstvo jer je na kraju morao da vrati gotovinu prvobitnim vlasnicima.

Den je rekao da je kupca skladišta kontaktirao advokat, tvrdeći da zastupa prvobitne vlasnike jedinice.

Advokat je navodno ponudio nagradu od oko 600.000 dolara za novac, ali je ta ponuda odbijena.

Međutim, druga ponuda od 1,2 miliona dolara kasnije je prihvaćena, što jr značilo da je anonimni srećni kupac morao da vrati ostatak gotovine.

Den se pitao kako neko može da zaboravi tako veliku količinu novca skrivenu u sefu.

Njegova supruga i partnerka Lora je rekla da je možda vlasnik završio u zatvoru ili da su se odselili.

Par se složio da je to verovatno najvrednije skladište koje su ikada prodali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.