KRIJE INDETITET MUŽA - Srpska influenserka ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE nakon udaje za bogatog Kazahstanca

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 22:08

KRIJE INDETITET MUŽA - Srpska influenserka ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE nakon udaje za bogatog Kazahstanca

Široko!

Influenserka Milica Polskaja veliku pažnju privlači svojim izgledom na društvenim mrežama, ali i načinom života nakon udaje za bogatog Kazahstanca, kojem vešto krije identitet.

Ona se u Dubai preselila zbog posla hostese u jednom klubu.

Međutim, upoznala je budućeg supruga koji ju je svakodnevno obasipao pažnjom, skupim poklonima, te se njen život nakon udaje promenio u potpunosti.

A post shared by 🇷🇸Milica Polskaya Official >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@mmm_still_limited_edition) on Sep 25, 2020 at 3:45am PDT

Milica sa mužem ima četvoro dece Filipa, Gošu, Lava i Sofiju.

Primetno je da je na sebi imala nekoliko estetskih intervencija, a zbog duge, plave kose i naglašenih atributa mnogi je likom upoređuju sa barbikom. Takođe, zbog atraktivnog izgleda i muža kojeg krije, pojedini komentarišu da je Milica sponzoruša, sa čime ona nije saglasna.

- Ispada da ljudi koji su bogati ne mogu biti voljeni. Imamo četvoro dece koji su kruna naše ljubavi, kruna našeg braka, odnosa, i to je nešto najlepše na svetu - izjavila je Milica.

A post shared by 🇷🇸Milica Polskaya Official (@mmm_still_limited_edition) on Jun 13, 2020 at 4:54am PDT

Influeserka je otkrila kakva je razlika između Srpkinja i Ruskinja, kada je odnos prema muškarcima u pitanju, kao i kako reaguje kada se njenom mužu očigledno udvara neka druga žena.

- Muž odreaguje, ja odreagujem, ako neko pretera. Što se tiče razlike između Ruskinja i Srpkinja, Rukinje su mnogo navalentnije ako im se neko dopadne - rekla je Milica i otkrila koji koliko pari cipela ima, kao i šta je najskuplji poklon od muža.

A post shared by 🇷🇸Milica Polskaya Official (@mmm_still_limited_edition) on Dec 28, 2019 at 12:31am PST

- Najjeftiniji poklon koji sam dobila od muža je žvaka, a najskuplji je sat. Cipele volim kao da sam stonoga, imam više od 50 pari cipela... - ispričala je.

Mušterija je čekala red u pekari i snimila prizor koji će vam ZGADITI HLEB za sva vremena! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.