KRČE VAM CREVA NOĆU: Evo koju hranu MOŽETE jesti, a da se ne ugojite!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRČE VAM CREVA NOĆU: Evo koju hranu MOŽETE jesti, a da se ne ugojite!

Bez brige!

Ukoliko se često budite gladni i u toku noći, imamo rešenje za vas. Dajemo vam spisak namirnica koje bez griže savesti možete jesti i u toku noći.

Pileće grudi

Ili belo meso bilo koje druge živine. Ovaj proizvod sadrži puno proteina i gotovo je bez masnoće. Belo meso može biti kuvano ili pečeno, glavna stvar je - da ne bude spremljeno u ulju.

Bundeva

Sada je sezona bundeve, koja ne samo da je veoma korisna, već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nema ni kalorija. Krem supa od bundeve sa začinama može da se jede čak i hladna ako ste previše lenji da biste je  zagrevali tokom noći.

Kefir

Kiselo mleko možete jesti bez straha od dobijanja dodatnih kilograma. Kefir dobro zadovoljava glad i poboljšava varenje.

Riba

Riba je bogata je proteinima i potrebno je manje od tri sata da se svari.

Jaja

Iznenadili biste se, ali jaja možete jesti i za večeru. Proteini iz ove namirnice brzo gase osećaj gladi i to bez preopterećenja stomaka.

Banana

Da, banane su bogate kalorijama, ali ako želite brzo da zadovoljite glad, onda je ovo odlično rešenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.