KRATKA KOSA I TANKE OBRVE - Iznenadiće vas fotografija Jovane Joksimović iz prošlosti, NI NALIK ovoj sada

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 21:06

KRATKA KOSA I TANKE OBRVE - Iznenadiće vas fotografija Jovane Joksimović iz prošlosti, NI NALIK ovoj sada

Poznata domaća voditeljka Jovana Joksimović na malim ekranima je više od 20 godina, a do sada smo mogli da je vidimo u nekoliko različitih TV formata.

Četrdesetojednogodišnja supruga Željka Joksimovića karijeru je započela 2001. godine na BK televiziji. Četiri godine kasnije, Jovanu smo mogli da vidimo kao zaštitno lice RTS-a, gde je vodila jutarnji program sa kolegom Srđanom Predojevićem. Nako toga smo imali priliku da je gledamo kao voditeljku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << televizije Pink, u čijem je jatu bila od 2010. godine.

Trenutno je na funkciji glavnog i odgovornog urednika novinske agencije Tanjug.

U januaru 2018. godine je, sa kolegom Srđanom Predojevićem, napustila kanal Pink Tv i prešla na kanal Prva srpska televizija kao voditeljka jutarnjeg program.

Nakon dve ipo godine rada na istoj TV daje otkaz i od decembra 2020.godine vodi jutarnji pograma UranakK1 na kablovskom kanalu K1.

Објава коју дели Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Ono što malo ljudi zna, jeste da se Jovana dugo bavila rukometom, što je ispričala u jednom intervjuu.

„Rukomet sam trenirala osam godina. Kada su sve devojčice išle na ritmičku gimnastiku, balet, moje drugarice i ja smo izabrale rukomet. Radnički nam je bio blizu i tako smo iz radoznalosti počele da treniramo. Međutim, meni se to dopalo. Tada smo vodile život pravih sportista – pripreme dva meseca, dva puta dnevno treninzi, polagalo se mnogo nade u naš tim – Radnički. Tada sam imala deset kilograma više nego sada, tako da je bilo normalno da treniram neki sport, neženstven. Ali, kad je trebalo da se profesionalno bavim time, da potpišem ugovor koji me obavezuje nekoliko godina, prestala sam da treniram“, otkrila je Jovana.

Vremenom je Jovana menjala svoju frizuru i stil, a i danas važi za jednu od najelegantnijih dama na javnoj sceni.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.