KRALJICE: Zašto devojke masovno tetoviraju krune na prstima?

Izvor: Savršena.com, 28.Avg.2016, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALJICE: Zašto devojke masovno tetoviraju krune na prstima?

Tetovaža dostojna Kraljice (foto: Instagram)

Male tetovaže na rukama ili vratu su oduvek bile omiljene kod ženskog pola, ali u poslednje vreme na Instagramu su se pojavile brojne fotografije devojaka sa tetoviranim malim krunama na prstu.
Takozvane CrownTattoos nisu samo slatki (doduše trajni) ukras na telu, već nose i neko dublje značenje. Kako prenosi časopis Cosmopolitan, trend je pokrenula blogerka Constance Hall, koja uskoro izadaje i knjigu >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << pod nazivom Like a Queen, kojom želi da natera žene da više veruju u sebe.
(foto: Instagram)

Constance je na svom blogu objavila fotografiju sa tetovažom jedne čitateljke uz komentar: “Jedna od naših Kraljica istetovirala je malu krunu kako bi se podsetila da je kraljica čak i kada pokušava da zatrudni i mora da uzima razne hormone. Uvek kraljica. Želim joj svu sreći i ova tetovaža me je inspirisala i razmišljem kako su nam svima potrebne tetovaže sa krunom?”
Ukoliko ste propustili: Tetoviranje pozitivno utiče na vaše zdravlje – evo kako! (foto: Instagram)

Nakon ove objave, desetine devojaka je poslalo svoje fotke sa tetovažom krunice, ali i započele trend tetoviranja iste koja će ih zauvek podsećati koliko su sažne i važne u svetu.
(foto: Instagram)

Kako se vama dopada ovaj trend?
Izvor: Index.hr

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.