KRALJEVSKA PORODICA UZ NOVAKA: Finale Vimbldona i ove godine prati NAJVEĆI ĐOKOVIĆEV NAVIJAČ iz Bakingemske palate, Kejt ne skida osmeh sa lica

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 19:45

KRALJEVSKA PORODICA UZ NOVAKA: Finale Vimbldona i ove godine prati NAJVEĆI ĐOKOVIĆEV NAVIJAČ iz Bakingemske palate, Kejt ne skida osmeh sa lica

Tradicija za šampiona na Vimbldonu je da se pozdrave sa članovima britanskog plemstva

Novak Đoković i Karlos Alkaraz danas od 15 časova igraju finale Vimbldona na Centralnom terenu.

Kao i uvek, finale najprestižnijeg teniskog turnira na svetu okuplja i posebne goste. Tradicionalno su tu i članovi kraljevske porodice, a Kejt Midlton će imati i tu čast da uruči pehar šampionu.

Nekoliko godina unazad vojvotkinja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Velsa učestvovala je na svečanoj ceremoniji proglašenja povednika Vimbldona, a poslednja četiri puta dodelila je upravo Novaku trofej.

Princeza od Velsa i ove godine sa suprugom Princom Vilijamom, kao i sa decom, princom Džordom i princezom Šarlot, pomno prati meč između dva rivala - Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza.

Prošle godine je kod naše publike posebne simpatije pokupio mali princ Džordž, kada je pred prošlogodišnje finale Vimbldona rekao pred kamerama da navija za Đokovića, koji je igrao protiv Kirjosa u finalu.

Novaku je ovaj gest bio jako simpatičan, te je malom princu pružio da drži njegov pehar u rukama, kako bi uveselio i odužio se svom malom fanu.

Sada je mladi princ ponovo tu, a da li će se nastaviti tradicija da mu Novak da pehar prilikom susreta sa kraljevskom porodicom, videćemo za uskoro. Inače, tradicija za šampiona na Vimbldonu je da se pozdrave sa članovima britanske kraljevske porodice.

Kejt je očarala prisutne svojom lepotom i modnom kombinacijom. Ona blista u midi zelenoj haljini koja je ističe njenu vitku figuru i boju očiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.