KRALJEVSKA KINDER OBLANDA - Kulinarsko remek-delo koje ostavlja neizbrisiv utisak čarolije na tanjiru!! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 08:03

KRALJEVSKA KINDER OBLANDA - Kulinarsko remek-delo koje ostavlja neizbrisiv utisak čarolije na tanjiru!! (VIDEO)

Slatkiš za sve prilike.

Kinder oblanda je raskošni desert koji se priprema za posebne prilike i koji će zadiviti vaše goste. Ova oblanda je bogata ukusima šećera, kokosa i čokolade, savršeno kombinovanih u kremastom filu. Sa svojim slojevitim izgledom i neodoljivim ukusom, nder oblanda je prava poslastica koja će oduševiti sve prisutne na svečanosti.

Uz jednostavne korake, ova slastica se priprema sa šećerom, vodom, margarinom, mlekom u prahu, kokosom i čokoladom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svojim impresivnim izgledom i izvanrednim ukusom, Kinder oblanda je desert koji će biti glavna zvezda na vašem slavlju.

Sastojci:

Priprema:

Napomena: Kako biste dobili što lepše i urednije kriške oblande, možete koristiti oštar nož i umočiti ga u toplu vodu pre svakog sečenja. To će vam pomoći da lakše sečete oblandu bez da se mrvi.

Uživajte u pripremi i degustaciji Kraljice svih oblandi!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.