KRALJ čARLS pripremio poseban POKLON za unuku, PRINC HARI ga grubo odbio: Previše je ekstravagantno za dvogodišnjakinju

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 11:29

KRALJ čARLS pripremio poseban POKLON za unuku, PRINC HARI ga grubo odbio: "Previše je ekstravagantno za dvogodišnjakinju"

Iako je deda želeo da daruje unuci za 2. rođendan nešto o čemu maštaju mnoga deca, njegov sin odbio je to.

Ćerka princa Harija i Megan Markl, malena Lilibet, pre nekoliko dana je proslavila drugi rođendan. Kako običaji nalažu, slavljenica je darovana raznim poklonima, ali jedan je bio posebno interesantan i to onaj od ponosnog dede, kralja Čarlsa.

Međutim, Lilibet poklon od dede nikada nije dobila, a razlog za to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je iznenadio javnost. Naime, princ Hari nije dozvolio takav poklon, jer je rekao da je previše ekstravagantan za dvogodišnjakinju.

Kralj je za svoju unuku pripremio kućicu koja je izrađena po narudžbini. Kako je izvor blizak kraljevskoj porodici rekao, Čarls je čak angažovao pomoćnike da nađu kućicu najsličniju onima koje su imale kraljica i princeza Margaret kada su bile male.

Izvor navodi da je Čarls odabrao baš kućicu, jer je hteo da pokloni unuci nešto što će koristiti i što će biti samo njeno:

- Ona bi takav poklon pamtila zauvek i zasigurno bi joj bio najveće iznenađenje - rekao je izvor.

Hariju se poklon nije svideo, te je ocu rekao da bi trebalo da bude manje ekstravagantan. Ne zna se šta je na kraju kralj darovao Lilibet, ali javnost je začudilo to što ćerka Harija i Megan nije dobila javnu čestitku od kraljevske porodice na društvenim mrežama. Prošle godine, kada je punila jednu godinu, čestitka je bila objavljena.

Međutim, postoji valjano objašnjenje... Kraljevski dopisnik za HELLO! Danijel Stejsi objašnjava:

- Poslednjih godina i svakako otkako je počela vladavina kralja Čarlsa III u septembru 2022, videli smo samo javne čestitke članova kraljevske porodice na društvenim mrežama. Oglašavali su se princ i princeza od Velsa i njihova deca, kao i vojvoda i vojvotkinja od Edinburga, ističe Stejsi i nastavlja:

- Međutim, otkako su se princ Hari i Megan povukli iz kraljevske porodice 2020. godine i više ne obavljaju kraljevske dužnosti, poruke su izostale. Slično tome, palata obično ne deli poruke o rođendanima princeze Beatris, princeze Eugenije i Zare Tindal, kao ni o rođendanima njihove dece, zaključuje.

Inače, proslava rođendana princeze Lilibet poklopila se sa povratkom princa Harija u Veliku Britaniju. Vojvoda od Saseksa treba da se pojavi pred sudom u utorak zbog slučaja protiv novina Mirror Group nastavlja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.