KOŽA MEKA KAO SVILA: Maska od bundeve za zdravi sjaj vašeg lica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2017, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOŽA MEKA KAO SVILA: Maska od bundeve za zdravi sjaj vašeg lica!

Koža će vam biti zahvalna.

Pire od bundeve, supa, torta od bundeve, koktel od bundeve... da li ste već umorni od ovog narandžastog voća?

Pa, ne bi trebalo! Predstavljamo vam masku od bundeve, jednostavan recept od samo tri sastojka koji će odmah osvežiti kožu vašeg lica.

Објава коју дели MAGGIE, The Pumpkin RDN (@onceuponapumpkin) дана 24. Нов 2017. у 1:33 PST

Najbolja stvar u vezi ove maske je ta što je sačinjena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od prirodnih sastojaka koje verovatno već imate u svojoj kuhinji.

Bundeva sadrži vitamin A, vitamin C i cink, a takođe pomaže u smanjivanju masnoće, sužava pore i štiti od slobodnih radikala. Šta drugo poželeti od maske?

Za masku vam je potrebno:

Објава коју дели Niru (@niru.beauty) дана 26. Окт 2017. у 3:18 PDT

Priprema se ovako:

Pomešajte sve sastojke i primenite ih na čisto i suvo lice. Ostavite masku da odstoji 15-20 minuta, a zatim oprati masku sa lica toplom vodom.

Ostaje da se divite svežoj i sjajnoj koži.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.