KOŠTA 90 DINARA! Student podelio snimak, evo šta je sve dobio za VEČERU u menzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 16:22

"KOŠTA 90 DINARA!" Student podelio snimak, evo šta je sve dobio za VEČERU u menzi

Pun tanjir, a ima i mesa!

Dokaz tome je i jedan student koji je na svom TikTok profilu „Otacdusan“ objavio snimak obroka iz jedne menze, za koji tvrdi da ga je koštao svega 90 dinara.

U videu je snimio svoj prepuni tanjir graška i ogromne bečke šnicle, uz sutlijaš i tanjir cvekle, te napisao:

„Da čujem vašu ocenu? Studentska večera 90 dinara. Šnicla svinjska, grašak bez ništa. Pirinač sutljijaš, cvekla trava i lebac, društvo ok“, naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je on.

I kako to običnu bude, ispod videa koji je do sada pregledalo preko 12.000 ljudi, usledilo je bezbroj komentara.

„Za 90 dinara je ekstra“, „Top“, „Ako je za 90 dinara, odlično“, „Ekstra za te pare, 10ka“, „Fantastično, top klopa“, „Za 90 dinara ne može čips da se kupi, ovo je ekstra“, „Top i da je 200 dinara“, „Vrh“, „Top klopa“, bili su neki od komentara korisnika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.