KOŠČATA ILI MESNATA: Ovo su TIPOVI vagina, a EVO šta muškarci kažu! Ova je NAJBOLJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOŠČATA ILI MESNATA: Ovo su TIPOVI vagina, a EVO šta muškarci kažu! Ova je NAJBOLJA!

Ovo ih uzbuđuje!

Razultat je pokazao kako postoji sedam tipova ženskog polnog organa koji se u muškim raspravama najčešće spominju.

Koščata

Izgled: Najverovatnije je reč o sitnijoj i mršavoj devojci, pa joj je i vagina zbog toga uža i koščatija. Zadovoljstvo: zagarantirano. Muško mišljenje: Ako je uska, stimulacija je vrhunska, pa seks najčešće bude fantastičan. Problem je samo što može biti nezgodno kada se osetljiv deo muškog tela trlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o koščate delove ženskog tela.

Mesnata

Izgled: Intimne usne su punije i deluju izazovno. Zadovoljstvo: zagarantirano. Muško mišljenje: Obožavaju ih. Nežne su i mekane, kao stvorene za penetraciju. Muškarci imaju poriv da ih ljube. Obrijana Izgled: Najbolje bi je opisala uzrečica "čist račun, duga ljubav". Zadovoljstvo: zagarantirano

Muško mišljenje: Briga o izgledu i higijeni intimne zone ih definitivno uzbuđuje. Ponekad im zasmetaju urasle dlačice, ali to definitivno neće pokvariti užitak. Ukrašena Izgled: Ima više kože nego što je uobičajeno. Zadovoljstvo: zagarantirano. Muško mišljenje: Česta je predrasuda kako je reč o starim i "potrošenim" vaginama, što uopšte ne mora biti istina. Ponekad je u pitanju veliki gubitak kilograma. Realno, malo više kože nikome nije upropastilo seks.

Retro

Izgled: Žene s takvim vaginama su ljubiteljke udobnosti i opuštenosti, a to je vidljivo i na njihom intimnom području. Brijanje ili depiliranje naprosto nije njihov stil. Zadovoljstvo: zagarantirano

Muško mišljenje: Većina muškaraca uopšte nema problema sa "žbunom", iako žene većinom tako misle. Muškarci koji su protiv ovakvog stila održavanja, kažu da je ponekad teško u "džungli" pronaći otok zadovoljstva.

Zategnuta

Izgled: Ponosne vlasnice ovakve vagine imaju zategnuto i telo, zbog čega im je i vagina zategnuta.

Muško mišljenje: Muškarci su puni reči hvale. Stimulacija je odlična i daje im samopouzdanje najviše zbog toga što su uspeli zavesti super komada, a i zbog "uskog ulaza" manje se opterećuju veličinom svoje alatke.

Parti manijak

Izgled: Klitoris izviruje i vidljiv je te mami na kojekakve igrarije.

Muško mišljenje: To im je, jednostavno, kao omiljena igračka. Mišljenja su da žene s ovakvom vaginom intenzivnije doživljavaju orgazam i to ih dodatno uzbuđuje.

Dakle, devojke, kako god da izgledate "tamo dole", ako vas partner voli i želi, neće joj naći manu. Posebno ako i vi u tome uživate.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.