KOLEKCIJA ZA HRABRE I SAMOSVESNE ŽENE: Modna revija brenda Barda u hotelu Crowne Plaza (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLEKCIJA ZA HRABRE I SAMOSVESNE ŽENE: Modna revija brenda "Barda" u hotelu Crowne Plaza (FOTO)

Za sve dame od stila.

Sinoć je u Beogradu održana revija brenda "Barda".

Reč je o novom dizajnerskom brendu koji polako osvaja tržište, a u ponudi ima luksuzne proizvode vrhunskog kvaliteta namenjene savremenoj ženi od stila.

Tvorac brenda, Jelena Kovačević, inspiraciju za naziv dobila je iz mitologije keltskih naroda.

Bardi bili su pesnici i svojim stihovima prenosili pozitivnu energiju. Žene su se zvale Barda i postojalo je verovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su imale moć da sve što pomisle u trenutku svetlosti se ovaploti i ostvari.

ZASENILA SVE! Poznata lepotica u haljini od KRISTALA prošetala crvenim tepihom, a ispod... (FOTO)

Reviji su u hotelu Crowne Plaza prisustvovale brojne poznate ličnosti: pevačica Goca Tržan sa suprugom, voditelji Danijela i Stefan Buzurović, pevač Milan Stanković, manekenka Tamara Paunović i drugi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.