KIMONO, STARKE I INDIVIDUALNOST! Prođite kroz 5 pitanja i saznajte da li ste ikona stila

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIMONO, STARKE I INDIVIDUALNOST! Prođite kroz 5 pitanja i saznajte da li ste ikona stila

Ukoliko nikad pre niste čuli za Converse_X_, predlažemo da preskočite ovaj kviz. Svakako niste dovoljno kul da pripadate ekipi čiji zajednički imenitelj je poslednja reč hajpa.

Međutim, ako ste upoznati sa time šta ovaj stylish kružook predstavlja i pratite lokalne Converse_X_ heroje na mrežama, onda vam je jasno koliko je taj globalni pokret nezaustavljiv. A drugačije ne može ni da bude kad su oni koji Converse_X_ predstavljaju mladi ljudi između 16 i 26 godina koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su okrenuti nekoj vrsti umetnosti, imaju svoj kreativni izražaj i ne zanima ih da se uklapaju u bilo koji šablon.

Individualisti po prirodi, oko Converse_X_ ideje se okupljaju kao oko platforme uz pomoć koje mogu da stvaraju individualno... ili zajedno. Sve može osim jednog: nikada ni pod kakvim uslovima ih ne nazivajte influenserima. Oni ne žive zbog instagrama niti se pretvaraju da su nešto što nisu. Njihov život je suviše zanimljiv da bi to radili, naročito kad u njega dodaju Converse.

Vidite sebe u toj priči? Prođite kroz ovih 5 pitanja i saznajte da li li imate taj neophodni hajp faktor.

Šta starke i kimono imaju zajedničko?

Postoji li neko ko uvek izgleda više kul od tebe?

Tačno ili netačno: "Sve priče su istinite"

Kako biste definisali pojam "drop"?

Šta je više retro: fixed gear bajs ili Chuck70?

"Naravno, starke!"

"Nijedno ni drugo, ne stare pa ne mogu da budu retro. Mogu samo da dobiju na statusu ikone!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.