KILOGRAMI SE SAMI TOPE: Sipaj DVE kašičice OVOGA u jutarnju kafu i GLEDAJ! Prepolovićeš se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KILOGRAMI SE SAMI TOPE: Sipaj DVE kašičice OVOGA u jutarnju kafu i GLEDAJ! Prepolovićeš se!

Provereno!

Ukoliko je ispijanje jutarnje kafe ritual bez kog ne možete zamisliti dan, a muku mučite sa viškom kilograma, onda je ovaj recept kao stvoren za vas! Od sada će vaša kafa biti ukusnija, a smršaćete veoma brzo bez gladovanja.

U pitanju je dodatak koji će ubrzati vaš metabolizam, vašu kafu učiniti ukusnijom i pomoći vam da se oslobodite suvišnih kilograma.

Sastojci (pravimo za više dana):

– 3/4 šoljice devičanskog kokosovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ulja

– 1/2 šoljice meda

– 1 kašikaa cimeta

– 1 kašika kakaa (opcija)

Priprema: Sjedinite sve sastojke i mešajte dok se sve lepo ne ujednači. Prespite u čistu staklenu posudu s poklopcem. Sutra ujutro kada skuvate svoju omiljenu šoljicu kafe, dodajte jednu do dve kašike smese dok je kafa još topla. Mešajte oko pet sekundi i možete uživati!

Ova mešavina je super-zdrava i fantastično će podsaknuti vaš metabolizam, a samim tim pomoći u gubitku suvišnih kilograma… A vaša kafa će imati sjajan ukus!

Probajte i ubrzo ćete primetiti razliku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.