KIJA POKREĆE NOVI BJUTI TREND: Smislila sam super foru kako da izgledate... Objasnila do detalja! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2019, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA POKREĆE NOVI BJUTI TREND: "Smislila sam super foru kako da izgledate..." Objasnila do detalja! (FOTO)

Kako vam se sviđa ideja?

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" i član žirija Pinkovih zvezda i zvezdica, Kristina Kija Kockar, postala je uzor mnogim mladim damama i devojčicama. Verovatno svesna svoje novonastale uloge, Kija je rešila da iskoristi svoj uticaj u pozitivne svrhe.

Prvo se uključila u prikupljanje novčanih sredstava za one kojima je to najpotrebnije, a sada je prešla na nešto drugo - prirodnost:

- Smislila sam super foru kako da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgledate kao da ste našminkane, a ustvari niste. Dođite kod mene, platite 34 evra i ja vam obrišem šminku. Malo ulaganja u biznis, velika zarada. Hahhaha, šalim se. Posvetiću se nečemu u šta verujem, a to je malo šminke, zavodljiv miris i nežna koža. Što manje vremena za sređivanje više vremena za važnije stvari. Jer koga je*eno briga - napisala je Kija na svom Instagramu.

Ona se uglavnom i pojavljivala sa minimalnom šminkom, a izgleda će ta prirodnost sada postati i njen zaštitni znak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.