KEJT MIDLTNON ZBOG NJE IMA NOĆNE MORE! Evo kako izgleda žena za koju kažu da je ljubavnica princa Vilijama (FOTO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 20:38

KEJT MIDLTNON ZBOG NJE IMA NOĆNE MORE! Evo kako izgleda žena za koju kažu da je ljubavnica princa Vilijama (FOTO?

Ova afera navodno, traje godinama!

Jedna informacija koja kruži, uzdrmala je javnost u Britaniji, a odnosi se na kraljevsku porodicu, preciznije na princa Vilijema.

Krunisanje kralja Čarlsa planirano je za 6. maj, a jedno ime koje se našlo na listi zvanica, uzdrmalo je naizgled mirnu bračnu zajednicu princa Vilijema i Kejt Midltno.

Reč je o Rouz Hanberi, koja je navodno prinčeva ljubavnica, već devet godina.

Kako se dalje navodi, Kejt Midlton je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zahtevala da njena komunikacija sa navodnom ljubavnicom bude smanjena na minimum, što je samo podgrejalo nagađanja.

Pojedini izvori tvrde da su navodi mogući jer su Rouz i Vilijam navodno počeli da se viđaju 2014. godine, a ona je zatrudnela sredinom 2015. godine. Prvi put se o ovoj aferi pročulo 2019. godine kada je Kejt bila trudna treći put.

Rouz je inače supruga Dejvida Čolmondelija, 7. markiza od Čolmondelija, a njen sin Oliver biće u pratnji kralja Čarlsa kao njegov paž.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.