KAŠIKA OVE SMESE I UMOR NESTAJE: Potrebna su vam samo DVA SASTOJKA, učinak ovog ELIKSIRA je izvanredan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 09:52

KAŠIKA OVE SMESE I UMOR NESTAJE: Potrebna su vam samo DVA SASTOJKA, učinak ovog ELIKSIRA je izvanredan!

Prvo što morate da uradite jeste da shvatite ozbiljnost problema i krenete da menjate dosadašnje loše životne navike. 

Umorni ste ujutru čim ustanete, nemate volju da bilo šta radite osim da se vratite ponovo u krevet. Sa teškom mukom obavljate svakodnevne obaveze koje ste do sada obavljali bez problema.

Nemate dovoljno životne energije, bezvoljni ste, neraspoloženi, osećate nervozu, strah i napetost, verovatno patite od hroničnog umora. Naravno, prvi savet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je odmor i konsultacija sa vašim lekarom. A uz sve to kao pomoć možete probati i domaće smese i eliksire koji samo mogu biti korisni.

Prvo što morate da uradite jeste da shvatite ozbiljnost problema i krenete da menjate dosadašnje loše životne navike.

Najpre posvetite sebi dovoljno vremena i odmorite se. Lezite na vreme, neophodno je da spavate najmanje 8 sati kvalitetnim snom. Odmarajte i u toku dana, kad god vam se pruži prilika za to. Posvetite vreme sebi.

Kako bi izbegli konzumiranje različitih lekova protiv nesanice i za energiju, predstavljamo učinkoviti prirodan lek koji ima izvanredne učinke.

Sastojci i priprema

Sve što je potrebno da učiniti je dobro pomešati sastojke i smesu sipati u staklenu posudu i zatvoriti poklopcem.

Način konzumiranja 

Svake noći, pre odlaska u krevet, uzmite pola kašičice ili 3/4 kašičice eliksira. Držite eliksir pod jezikom, a to će ubrzati apsorbciju. Ako želite, možete ga dodati u čašu tople vode i piti kao čaj. Iznenađujući učinak ovog eliksira može se zahvaliti svojstvima himalajske ružičaste soli, koja sadrži 84 esencijalnih minerala. Ova neverovatna prirodna so reguliše nivo serotonina i melatonina u organizmu, što osigurava zdrav san, a takođe smanjuje krvni pritisak, za razliku od konvencionalne soli.  Med sadrži glukozu koja pruža ćelijama potrebnu energiju za novi dan i pomaže telu da se oporavi od prethodnog dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.