KARLEUŠINE ĆERKE LUDOVALE NA ŽURCI: Stvari koje se dogode kad jedete previše šećera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUŠINE ĆERKE LUDOVALE NA ŽURCI: "Stvari koje se dogode kad jedete previše šećera" (VIDEO)

U potpunosti su se opustile...

Jelena Karleuša je u čast svojih ćerkica, organizovala velelepnu rođendansku žurku. Atina i Nika su se ludo provodile sa svojim drugarima, đuskajući sve vreme, što je pevačica i zabeležila kamerom.

Ponosna mama je na svom Instagramu objavila nekoliko snimaka na kojima je ipak glavni akter bila Nika, iako je i Atina bila uz nju.

Kako je već Jelena izjavila za Telegraf.rs, devojčice nisu imale neke posebne želje, osim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te glamurozne žurke.

SHE WAS NOT FRAGILE LIKE A FLOWER, SHE WAS FRAGILE LIKE A BOMB! 💣 💣💣

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 8, 2019 at 1:26am PDT

- Od mame su dobile sve ovo, čitavu organizaciju, a tata je, kao i pravi tata, neko ko je to omogućio - rekla je Jelena, pa otkrila i da je Atini kupila mejkap koferčić pun šminke, koji ju je beskrajno obradovao, dok je Nika dobila dve ogromne vreće pune igračkica koje ona voli.

U opisu snimka koji je Jelena objavila sa rođendana, napisala je:

- Stvari koje se dogode kada jedete previše šećera.

Klikom na link OVDE možete pogledati pomenute snimke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.