KAO TINEJDŽERI! Svi im ZAVIDE - Tajna najstrastvenije LJUBAVI u Holivudu koja traje čak 25 godina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2018, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO TINEJDŽERI! Svi im ZAVIDE - Tajna najstrastvenije LJUBAVI u Holivudu koja traje čak 25 godina!

Gotovo nestvarni!

Niko ne bi rekao da su Keli Šejn Smit i Pirs Brosnan u vezi nešto više od dve decenije. Irski glumac i njegova 11 godina mlađa supruga ponašaju se kao da su se tek upoznali! Drže za ruke, čak i kad voze bicikle, ljube se u javnosti te razmenjuju nežnosti na brojne druge načine.

NIJE LJUBOMORNA! Svetska glumica OTKRILA DETALJE odnosa NJENOG MUŽA i bivše ŽENE: Imali su PRAVU vezu!

Posle seksa s Mikijem - i NJEN PRAVI PORNO FILM?! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nadežda Biljić šokirala - snimak KRUŽI INTERNETOM (VIDEO)

SIROMAŠTVO JE DALEKO IZA NJE! Svetski poznata manekenka je ŽIVELA godinama SAMO na PIRINČU!

Ukoliko se pitate kako im se dogodila ljubav, odgovoriće vam za sve je "kriv" Sem iz "Kafića uzdravlje", odnosno glumac Ted Danson koji je odglumio taj popularni televizijski lik.

U aprilu 1994. godine urednici sa televizijske kuće NBC poslali su mladu novinarku Keli Šejn Smit da napravi intervju s njim u turističkom mestu "Cabo San Lucas" u Meksiku. Ted Danson je u poslednji čas morao odleteti zbog posla, a razočarana 29-godišnjakinja otišla je na jednu zabavu na plaži da se razvedri.

Sedam godina od LUISOVE smrti: Ljubiša, sviraj Dudu – još JEDNOM! (FOTO)

A post shared by Reliz (@relizstyle) on Jul 13, 2017 at 12:51pm PDT

Elena je ćerka ŽESTOKIH FOLKERA: Toliko je SEKSI da vam od njenih slika neće biti dobro!

Tamo je upoznala markantnog Irca. Ostalo je, kažu, istorija.

- Bio je zanosan. Visok, crn, zgodan, bio je sve ono što bi većina smatrala privlačnim. Imao je I nestašan sjaj u očima, pomislila sam: Wow, wow, kasnije je priznala Keli Šejn Smit magazinu "People".

Iako je Pirs Brosnan još uvek tugovao za svojom prvom suprugom Kasandrom Haris koja je tri godine ranije umrla zbog tumora na jajnicima, pozvao je Keli na prvi sastanak nekoliko dana kasnije.

Keli i Pris sedeli su na plaži, gledali u zvezde, držali se za ruke i razmenjivali svoje životne priče do 3 sata ujutro. Nisu želeli da žure ni sa čim. Ali, markantni Irac ubrzo je shvatio da ne može živeti bez nje.

PRIJA TRUDNA, BOBA SAZNAO IZ MEDIJA: Raskol u porodici Živojinović, Brena OTIŠLA od muža ZBOG OVOGA!

A post shared by willi_knecht (@willi_knecht) on Jan 24, 2015 at 10:09am PST

ČESTITAMO! Za Priju se TEK SAZNALO da je trudna, A ONA SE PORODILA, i to baš DANAS!

Gde god sam otišao, jako mi je nedostajala, priznao je 2001. godine magazinu "People". Slao joj je avionske karte i molio je da mu se pridruži na snimanjima, a pogotovo nakon što je postao planetarno popularan 1995. godine nakon što je izašao film "Zlatno oko" u kojem je po prvi put odglumio agenta Džejms Bonda.

Bili smo stvoreni jedno za drugo, dodao je glumac.

Par je 1997. godine dobio svoje prvo zajedničko dete - sina Dilana, a četiri godine kasnije Keli je rodila i sinčića Parisa. Zajednički su odgajali i njegovo troje dece iz prvog braka: Šona, Kristofera i Šarlot.

Nikolija zapalila Kotor: Gornji deo njenog stajlinga je teško preživeti (FOTO+VIDEO)

A post shared by Weekend Magazine (@weekendmagazine) on Jul 31, 2018 at 12:41am PDT

STING JE BIO KONDUKTER, ELVIS PRISLI JE VOZIO KAMION: Evo čime su se bavile svetske zvezde pre slave

Iako se slavni Irac zavetovao nakon smrti nakon prve supruge da se više neće ženiti, ipak je odlučio na trajniji način vezati se za Keli Šejn. Sudbonosno DA izgovorio joj je 4. avgusta 2001. godine u opatiji "Ballintubberu" irskom okrugu Majo pred stotinak gostiju.

- Volim njenu vitalnost, njenu strast. Ona ima snagu bez koje ne bih mogao živeti. Kada me Keli pogleda, potpuno me očara, priznao je za "Independent".

Keli je veliki poštovalac ekologije, a sa suprugom radila je na inicijativi da se spreči gradnja solane u meksičkoj laguni "San Ignacio" kao i vađenje prirodnog plina s obale u Malibuu. Zajednički su napravili i film o zagađenju prekrasnog havajskog otoka Kauai.

OVAKO SE SPLIT OPRAŠTA OD SVOG "GALEBA"! Poslednja poruka OSVANULA na NEVEROVATNOM mestu! (FOTO)

POKAZALA STOMAK! Goga Sekulić u bikiniju - evo kako izgleda u petom mesecu trudnoće! (FOTO)

Iako prosečni brakovi u holivudskoj branši retko kad potraju duže od nekoliko meseci ili nekoliko godina, Pirs i Keli dokazuju da je moguće biti u predanoj vezi četvrtinu veka. Štaviše, njihova duga veza temelji se na iskrenosti, razumevanju i bliskosti.

Nisam mislio da ću pronaći ljubav po drugi put u životu. Keli je glavni oslonac naše porodice i mog života i svaki joj dan kažem da je volim. Govorim joj da je predivna i da bez nje ne bih ništa mogao učiniti, priznao je glumac za "Mirror".

SADISTI, PSIHOPATE, MUTANTI?! Jeziva poruka SLEDILA sve! Rada Manojlović izgubila kontrolu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.