KAO SA PISTE: Kako da svoj stil učiniš glamuroznim

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO SA PISTE: Kako da svoj stil učiniš glamuroznim

Nije teško biti šik sa ovim savetima!

Svaka pripadnica lepšeg pola koja drži do svog izgleda želi da njen lični stil odaje utisak modernog, ali i autentičnog. Dosadilo ti je da nosiš farmerke i majice svakodnevno i kombinuješ ih sa jednoličnim akesesoarima? Želiš da "začiniš" svoj stil i učiniš ga upečatljivijim, ali ne znaš kako? Pred tobom su tri načina kojim ćemo ti pomoći da uspeš u tome i ostvariš svoje ciljeve.

PRONAĐI SVOJU INSPIRACIJU
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Listajući instagram svakodnevno nailaziš na devojke koje zrače i izdvajaju se svojim stilom. Za početak, nađi svoju ikonu mode koja će odgovarati tvom izgledu i građi, osobu u čijem stilu i garderobi možeš da se zamisliš. To ne znači da ćeš kopirati tuđe odevne kombinacije, već samo da ćeš unaprediti svoj stil po uzoru na nekoga.

@nena_kay_ ❣ Shopping link in bio.

A post shared by MISMIMY (@mismimy_official) on Aug 27, 2017 at 10:58am PDT

PRATI TRENDOVE

To što ideš u korak sa trendovima ne znači da nemaš sopstveni stil. Sa druge strane uvek možeš da upotpuniš svoju upečatljivu odevnu kombinaciju garderobe koje već poseduješ nekim trendi komadom. Usput, daj sebi malo slobode i iskombinuj stvari koje su nespojive zbog kojih će tvoj izgled biti sve samo ne neprimetan. Pomešaj sportsko sa elegantim, stavi šešir, ogrni kožnu jaknu.

@milano_streetstyle ❣ Shopping link in bio.

A post shared by MISMIMY (@mismimy_official) on Aug 8, 2017 at 8:40am PDT

SAMOPOUZDANJE JE NAJBITNIJE

Najbitnije od svega je da se dobro osećaš u svemu što nosiš. Ako ti je u određenoj odeći nelagodno, ako su ti neudobne štikle koje nosiš to će se svakako primetiti. Nosi stvari koje ti dobro stoje, koje naglašavaju tvoje adute i samim tim imaćeš mnogo više samopouzdanja i privući ćeš pažnju gde god da kreneš.

@instafashionista_1 ❣ Check out link in bio.

A post shared by MISMIMY (@mismimy_official) on Jul 20, 2017 at 8:39am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.