KAO DA SU BLIZNAKINJE! Mnogi ne znaju da Dragana Mirković ima rođenu SESTRU, ona joj je najveća PODRŠKA i desna ruka, a evo kako izgleda i čime se bavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2023, 17:15

KAO DA SU BLIZNAKINJE! Mnogi ne znaju da Dragana Mirković ima rođenu SESTRU, ona joj je najveća PODRŠKA i desna ruka, a evo kako izgleda i čime se bavi

Dugo se krila od očiju javnosti!

Velike zvezde na našoj sceni poput Dragane Mirković izazivaju veliku pažnju. Javnost pomno prati svaki njen korak želeći da zna kako to živi diva narodne muzike. 

Posebno se ljudi zanimaju za njenu porodicu želeći da znaju kakva je Dragana majka, žena i sestra. Dragana je ostvarila pored bogate karijere i skladni porodični životom sa suprugom Tonijem i naslednicima Markom i Manuelom. Ali, kako se ostali članovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njene porodice ne eksponiraju u javnosti, mnogi ni ne znaju da Dragana ima rođenu sestru.

Draganina sestra, Dušica Krumov, retko se pojavljuje u javnosti, a njene fotografije otkrivaju da veoma liči na svoju slavnu sestru. Dušica se može pohvaliti savršenom lepotom, a za Draganu je veoma vezana iako žive stotinama kilometara udaljene jedna od druge.

Inače, Dušica je zaposlena na Draganinoj televiziji gde su joj povereni svi poslovi kada pevačica i njen suprug Toni nisu prisutni.

Pevačica je sa svojim suprugom i decom izgradila život iz bajke u Austriji, a više puta do sada isticala je koliko joj je porodica važna i koliko joj njihova podrška znači.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.