KAKVA ŽENSKA! Pamela Anderson u USKOJ CRNOJ HALJINI, sve obline došle do izražaja, nema joj ravne (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 11:23

KAKVA ŽENSKA! Pamela Anderson u USKOJ CRNOJ HALJINI, sve obline došle do izražaja, nema joj ravne (FOTO)

Izgleda veoma dobro!

Glumica Pamela Anderson poznata je po svom besprekornom izgledu, telu i licu koji su decenima bili predmet želje mnogih muškaraca.

Uprkos tome što odavno gazi šestu deceniju, glumica i dalje izgleda veoma dobro, negovano i u formi. Juče se u Los Anđelesu pojavila na jednom javnom događaju, obučena veoma svedeno, što  ni malo nije uticalo na to da krajnji utisak bude dobar.

Glumica se za ovu priliko obukla, moglo bi se reći i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skromno. Izabrala je jednostavnu crnu, dugu haljinu koja je blago dekoltirana. Šminka i frizura takođe su bili svedeni, a uz  sve je ukombinovala crne salonke i malu ručnu torbicu.

Pamela nije skidala osmeh sa lica dok je pozirala fotografima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.