KAKO DA SE PARFEMI JAČE I DUŽE OSEĆAJU NA VAMA? Evo šta treba da uradite i gde tačno da ga nanesete

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2020, 11:05

KAKO DA SE PARFEMI JAČE I DUŽE OSEĆAJU NA VAMA? Evo šta treba da uradite i gde tačno da ga nanesete

Svako se zapitao ovo!

Problem kod parfema je taj što njihov miris posle nanošenja vremenom zna da znatno oslabi.

Ovo je naročito primetno kod jeftinijih parfema koji vrlo brzo posle prskanja izgube svoj miris. Skuplji i kvalitetniji parfemi traju duže, ali i oni znaju da posle par sati oslabe i budu neosetni. Zato se svi pitaju kako da izvuku dugotrajni miris iz svojih parfema.

Prvo što morate raditi jeste da parfem prskate na "vruće" delove tela, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pulsiraju, jer oni emituju širenje parfema, a ta mesta su vrat, grudi i zglobovi. Međutim sigurni smo da vi to već radite, a da vam parfem i dalje kratko traje.

Odgovor leži u tuširanju, istraživanja su pokazala da parfemi traju i imaju intenzivniji miris i do 30% više ako ih na kožu nanesete odmah posle tuširanja.

To je zato što su pore na vašoj koži posle tuširanja čiste, i omogućavaju da se parfem u njima duže zadržava, ali i da se bolje zagreva, pa samim tim on bolje, duže i jače miriše.

Znači, ako želite da vam parfem traje čitav dan, onda ga na sebe nanesite čim izađete iz tuša i primetićete veliku razliku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.