KAKO BISTE REAGOVALI da vam stigne OVAKAV SNIMAK PRIJATELJICE I PARTNERA? Neko mi je poslao video i stvarno ne znam šta da mislim...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2022, 07:40

KAKO BISTE REAGOVALI da vam stigne OVAKAV SNIMAK PRIJATELJICE I PARTNERA? "Neko mi je poslao video i stvarno ne znam šta da mislim..."

Društvene mreže često pokreću mnoge rasprave, pa je tako jedna žena nedavno pokrenula čitavu lavinu kada je podelila snimak svog dečka i najbolje prijateljice kako plešu

Prošle nedelje je Sofi na TikTok-u, podelila snimak njenog dečka kako prilazi njenoj najboljoj prijateljici i zatim pleše sa njom na žurki, a uz sve to zapitala se da li su "malo previše bliski".

Na snimku se jasno vidi njena najbolja prijateljica, kako sebi pravi piće, a zatim, takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kratko pleše uz muziku, zatim se njen momak i drugarica smeju i okreću ka kameri.

U tekstu koji se nalazi na snimku, Sofi je otkrila da joj je neko drugi poslao video na kojem njih dvoje komuniciraju, što je i navelo da se zapita da li treba da bude zabrinuta.

"Neko mi je poslao ovaj video snimak moje najbolje prijateljice i mog dečka... da li su malo previše bliski?" napisala je na snimku, i uz to je dodala u natpis: "Pomoć."

Od utorka, ovaj video je pregledan više od 4,9 miliona puta na TikToku, a prema mnogima, interakcija između Sofine najbolje prijateljice i njenog dečka je bila nevina - i ne bi trebalo da se smatra opasnom.

"Nije se čak ni trgnuo kada je video kameru. Njegove namere su bile čiste", "Mislim da izgledaju kao da se zaista dopadaju jedno drugom, ne deluje kao da ima nečeg mutnog", neki su od komentara.

A između ostalog mnogi su se složili da osoba koja joj je poslala video zapravo ima loše namere.

"Osoba koja vam je poslala ovaj video… je problem", "Ko god da ti je ovo poslao, želi da izazove problem", "Više bih se brinuo za osobu koja ovo šalje", neki su od komentara.

A kako vama deluje čitava ova situacija?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.