KADA JE ONA MOGLA, MOŽETE I VI: Devojka POTPUNO preoblikovala TELO, uz ove dve PROMENE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2018, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KADA JE ONA MOGLA, MOŽETE I VI: Devojka POTPUNO preoblikovala TELO, uz ove dve PROMENE!

Nije teško!

Arijel Lore je devojka koja je na svom Instagram profilu pokazala transformaciju svog tela nakon dve godine vežbanja i načina ishrane koji nije podrazumevao manju količinu hrane, već kvalitetniji izbor.

Ona je u ovom periodu izgubila samo dva kilograma, ali se njeno telo potpuno preoblikovalo.

A post shared by Arielle Lorre (@theblondefiless) on Nov 6, 2018 at 7:26am PST

Pre dve godine Arijel se osećala kao da je izgubila kontrolu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nad svojim telom i tada je odlučila da u svoj život uvede neke promene.

Ona tvrdi da nije reč o strogoj dijeti, već samo o dobro koncipiranim obrocima koji su joj bili neophodni zbog fizičke aktivnosti.

Nakon godinu dana režima Arijel je primetila da se njena figura oblikuje, ali joj kilaža ostaje ista.

 Kada je uporedila sebe na dve fotografije istakla je da je vežbala istim tempom i jela istu količinu hrane. Zapravo, tvrdi da je na fotografiji u prugastom bikiniju jela mnogo više, ali je birala kvalitetnu hranu.

Za doručak Arijel jede jaja, slaninu, avokado ili slatki krompir- batat, za ručak tunjevinu u tortilji sa povrćem, a za večeru ribu sa povrćem ili pastu od kinoe.

- Stroga dijeta i puno vežbi nisu uvek rešenje - tvrdi ona.

- Ono što je najvažnije u procesu mršavljenja i zatezanja jeste da je ovo trka koja nema cilj - zaključila je ona.

A post shared by Arielle Lorre (@theblondefiless) on Nov 1, 2018 at 12:34pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.