Jovana Joksimović se uključila u program u MINIĆU - Fotografija ZAPALILA društvene mreže

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2024, 15:28

Jovana Joksimović se uključila u program u MINIĆU - Fotografija ZAPALILA društvene mreže

Jovana Joksimović oduševila je sve novom fotkom koju je podelila na svom Instagramu.

Voditeljka Jovana Joksimović važi za jednu od najuspešnijih na domaćoj javnoj sceni, a "titulu" najzgodnije nosi već nekoliko decenija.

Svojim izgledom oduševljava gde god se pojavi, te mnogi kažu da je njen suprug Željko pravi srećnik. Pored smernih kombinacija, dugačkih haljina, suknji i pantalona, koje uglavnom bira za Jutarnji program, Jovana ponekad ponese >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i minić i pokaže duge izvajane noge.

Jovana je za jedno izdanje njene emisije "Uranak" odlučila za plavi komplet koji se sastojao od savršeno skrojenog sakoa i suknje koja je privukla veliku pažnju.

Jovana koja je napunila 42 godine je u top formi. To je video svako ko je i ovog jutra pratio jutarnji progrma koji vodi upravo Jovana. Ona se pred kamerama pojavila u beloj kombinaciji i miniću, a s obzirom na to da je kreacija išla skroz uz telo, videlo se koliko je Jovana zgodna i da svoju liniju perfektno održava.

Javnosti je manje poznat podatak da je Jovana Joksimović od 12. godine trenirala rukomet i da je bila jedna od najuspešnijih u zemlji. Ona je bila na poziciji kapitena rukometnog kluba, a osim što je sa svojim timom osvajala trofeje, bila je proglašena tri godine zaredom za najbolju igračicu Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.