Jovana Jeremić RAŠIRILA NOGE i isturila GRUDI, pa očitala svim ŽENAMA LEKCIJU - One koje se NE BAVE MUŠKARCEM, nikad neće biti privlačne

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 22:44

Jovana Jeremić RAŠIRILA NOGE i isturila GRUDI, pa očitala svim ŽENAMA LEKCIJU - "One koje se NE BAVE MUŠKARCEM, nikad neće biti privlačne"

Voditeljka Jovana Jeremić neretko govori o muško-ženskim odnosima, a svojim stavovima privlači veliku pažnju.

Jovana Jeremić, popularna voditeljka Pink televizije, se neprestano ističe kao jedna od najintrigantnijih ličnosti na domaćoj javnoj sceni. Njena pojava izaziva mnoge komentare i reakcije javnosti, a nedavno je ponovno uzburkala medijski prostor odlučivši se za jedno provokativno izdanje koje je privuklo znatnu pažnju.

Osim izazovnim fotografijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << redovno svoje pratioce obraduje nekim mudrostima i stavovima.

Ovaj put je to bilo o ženama, ali i muškarcima.

Објава коју дели JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Ona je uz fotografiju iz auta, gde je isturila grudi i raširila noge podelila s kim se druži, tačnije kakvo društvo bira.

- Družim se isključivo samo sa muškarcima sa veliko M i ZADOVOLJNIM i ZADOVOLJENIM, OSTVARENIM ŽENAMA. To su moji drugari. Zato i znam puno o muško-ženskim odnosima, ali u praksi - rekla je voditeljka.

Jovana je zatim objasnila i koje žene nikad ne mogu biti privlačne, kao i koja je razlika između lepe i fatalne žene.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.