Još uvek volim tu ženu, najveća ljubav Breda Pita bila je ona: Ljubila ga je kad je bio niko FOTO

Izvor: B92, 13.Nov.2023, 15:38

"Još uvek volim tu ženu", najveća ljubav Breda Pita bila je ona: Ljubila ga je kad je bio niko FOTO

Dok je još maštao da će postati poznato ime u Holivudu, Breda Pita je ljubila glumica koja je i sama uskoro postala velika zvezda

Holivudski glumac Bred Pit, koji je od početka karijere važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca planete, nije često pričao o svom privatnom životu, ali je svaki put uspevao da iznenadi.

Tako je bilo i kada je u intervjuu za Vanity Fair nedavno pričao o svojim ljubavnim uspomenama, kada je rekao da je jedna od njegovih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najkvalitetnijih veza bila s koleginicom Džulijet Luis, koju, kaže, i dalje voli.

"To je bila jedna od najboljih veza u kojima sam bio. Problem je u tome što odrastamo s vizijom da će ljubav pobediti sve, ali to jednostavno nije tako, zar ne?", rekao je Bred Pit.

"Još uvek volim tu ženu. U tome ima nečega genijalnog. Provodili smo se ludo", istakao je glumac.

Par se prvi put sreo na snimanju televizijskog filma Too Young To Die? (1990), a navodno su svoju romansu započeli tek nakon što je rad na ovom ostvarenju završen. Glumica je u tom trenutku imala oko 17 godina, a glumac 27, potom su ponovo sarađivali tri godine kasnije, na setu "Kalifornije".

"U tom trenutku smo zaljubljeni, a viđamo se svakog dana i još uvek nismo dosadili jedno drugom, tako da je to baš, baš lepo", rekla je Džulijet Luis za L.A. Times 1993.

Pit je navodno bio veoma uzbuđen jer radi sa svojom devojkom jer "čim završi scenu, ščepa onu koju voli", rekao je za isti list.

U tom trenutku, oboje su bili zvezde u usponu i neko ko privlači pažnju kako vanserijskim talentom za glumu tako i nesvakidašnjom lepotom, ali još uvek vrlo malo pažnje. Njihovi najveći uspesi dogodili su se tek kad su raskinuli

"To je bio tako divan period mog života – pa, u našim životima – jer smo bili anonimni. Polovinu naše veze bili smo samo nepoznati mladi glumci u Los Anđelesu", istakla je godinama kasnije Džulijet.

Kako je njihova slava rasla, počeli su da dobijaju pozivnice za prestižne događaje, a još uvek se pamti zajednički dolazak Breda Pita i Džulijet Luis na dodelu Oskara 1992.

Glumac je nosio klasično odelo i kratku mašnu, a večito drugačija i smela Džulijet elegantnu haljinu u stilu 20-ih, satenske rukavice i – pletenice uz glavu!

Par je bio obožavan u američkoj javnosti, a Džulijet smo često viđali u Bredovoj odeći, što je nešto čega se i ona seća sa setom.

"To je ono što volim kod starih fotki. Nosila sam njegovu majicu i nasumično odabrane pantalone iz mog ormana. Sviđa mi se to što nije bilo stilizovanja", rekla je glumica.

Raskid...

Glumci su živeli zajedno tri godine u Melrouz plejsu, a potom se razišli 1993. godine. Kako je Džulijetin PR rekao, oni će ostati prijatelji, a Bred je uskoro u intervjuu za Rolling Stone progovorio o njihovoj vezi.

"Pokušavali smo da budemo Sid i Nensi ili tako nešto... Bili smo idioti. Mi smo se samo odlično zabavljali", istakao je glumac.

Kako se spekulisalo, u vreme kada se njihova veza bližila kraju, Džulijet je odvela Breda na skupove Sajentološke crkve, što njemu nije bilo privlačno, dok je ona ostala vernica ove organizacije.

U svakom slučaju, nakon raskida su uvek lepo govorili jedno o drugom.

"Nadam se da će on naći sreću jer ga iskreno volim", rekla je Džulijet jednom prilikom za The Guardian, dodavši da ima osećaj da je Bred Pit njen dečko iz srednje škole jer su se zavoleli anonimni, a on je u međuvremenu postao velika zvezda.

Nakon raskida, Bred je bio veren glumicom Gvinet Paltrou 1996, a potom se oženio Dženifer Aniston 2001. Od nje se razveo 2005, nastavio vezu koju je tokom braka započeo s Anđelinom Džoli, a potom se od nje rastao 2016, nakon što su zajedno izgradili porodicu u kojoj je danas šestoro dece.

Džulijet Luis bila je od 1999. do 2003. u braku s profesionalnim skejterom Džoom Berom, a potom se viđala s muzičarima Trejvijem Mekojem i Bredom Vilkom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.