Još jednom je dokazala da je najlepša žena Holivuda, a samo je obukla ovo FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 25.Feb.2024, 19:47

Još jednom je dokazala da je najlepša žena Holivuda, a samo je obukla ovo FOTO/VIDEO

Jednostavnu mini haljinu od pliša...

U Los Anđelesu nedavno je održana 30. po redu dodela "SAG" nagrada, priznanje koje uručuje Udruženje filmskih glumaca, a jedna od najlepših i najtalentovanijih glumica Margo Robi blistala je te večeri.

Ona je crvenim tepihom prošetala u maloj crnoj haljini od pliša, ali sa jednim obrtom u samom dezenu. Reč je o roze pojasu od satena, voluminiziranim rukavom i šlepu koji kreaciju čine dramatičnom.

Toaletu potpisuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brend "Schiaparelli" i deo je kolekcije jesen/zima za 2020. godinu. Kreacija je inspirisana 80-im godinama prošlog veka, a može se reći da njeno izdanje na prestižnoj dodeli nagrada savršeno odgovara tzv. Barbi estetici.

Izdanje je zaokružila klasičnim, crnim salonkama, ali i glamuroznim, skupocenim nakitom. Aksesoari vrede skoro 3 miliona dolara, a delo su dizajnerke nakita Lorejn Švarc.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.