Još jedan u NIZU SKANDALA? LJUBAVNICA glumi Vilijamovu ŽENU? Svi mislili da je u kolima Kejt, a onda je DETALJ otkrio istinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 20:13

Još jedan u NIZU SKANDALA? LJUBAVNICA glumi Vilijamovu ŽENU? Svi mislili da je u kolima Kejt, a onda je DETALJ otkrio istinu

Nakon što su se pojavile nove paparaco fotografije svi su ubeđeni da je sa Vilijamom njegova ljubavnica.

Sve ono čega se kraljevski dvor pribojavao i što su pokušavali da sakriju mesecima, upravo se dešava. Nakon odbijanja Kejt Midlton da otkrije kakvu je intervenciju imala, a potom i nakon fotošopirane fotografije zbog koje je, prema mišeljnju mnogih, izgubila kredibilnost, sada se pojavila nova teorija zavere.

Iako je Kejt priznala da je eksperimentisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa fotografijom, palata nije želela da pusti novu fotografiju i pokažekako vojvotkinja zaista izgleda. Sumnje su pojačane i nakon što je Midlton nedavno uslikana u blizini dvora kada je izgledala dosta drugačije nego inače, zbog čega se poteglo pitanje i o dvojnici.

pic.twitter.com/suxnT9Z564

— media (@ENTplus_) March 4, 2024

No, sada, kada su Vilijam i Kejt ponovo uslikani u javnosti, priča o dvojnici je dobila potpuno drugačiji obrt jer se smatra da je u automobilu zapravo prinčeva ljubavnica.

Na fotografijama koje kruže mrežama lik ženske osobe nije preterano vidljiv kroz stakla, a zaokružen je detalj na bradi koji je navodno glavni "dokaz" da to na slikama nije Kejt već Sara Rouz Hanburi, odnosno markiza od Čolmondeleja.

If this is how they launch Camilla 2.0 it really is going to break the internet… and maybe the monarchy pic.twitter.com/QP97P8dVnf

— Henry VIII (@SussexHenryVIII) March 11, 2024

Ona je i ranije bila u centru skandala zbog odnosa sa Vilijamom, a iako se priča zataškala navodno, sada je ponovo vraćena u fokus. Podsetimo, sve je počelo pre 4 godine, ali se o tome pričalo tek 2022. Šuškalo se da je Vilijam imao nešto više sa Sarom Rouz, inače bivšom manekenkom.

Da zlo bude još gore, u to vreme Kejt Midlton bila je trudna sa njihovim trećim detetom, danas trogodišnjim princom Luisom. Priče koje su se tada pojavljivale u medijima Vilijam je ugušio pretnjama da će ih tužiti, međutim, Tviter zajednicu nije bilo tako lako ućutkati, te su nakon dve godine ponovo otvorene "stare rane".

Bizarna stvar je to što je lepa Sara bila jedna od Kejtinih bliskih prijateljica. Nakon što su fotografije prvi put procurile, Kejt i Rouz su navodno raskinule sve veze i prekinule svoje prijateljstvo, a nedugo nakon toga Rouz je zabranjeno da učestvuje na svim događajima kraljevske porodice gde su bili Vilijam ili Kejt.

Kako se prošle godine šuškalo da je brak Vilijama i Kejt u krizi nakon što navodno Dan zaljubljenih nisu proveli zajedno, nedugo potom se pojavila priča da je princ praznik proveo sa ljubavnicom, te da je skupim poklonima plaćao njeno ćutanje.

Nakon toga, markiza od Čolmondeleja se pojavila i na krunisanju kralja Čarlsa, a Kejt je bila gost i na jednoj od mnogobrojnih zabava koje organizuje na svom imanju.

Iako sumnjamo da je u automobilu zaista kraj Vilijama bila Rouz, a ne Kejt, finalni sud ipak prepuštamo vama, iako je jedna stvar sigurna za kraljevsku porodicu - gde ima dima, ima i vatre.

Srbija Danas/Wanted.rs/Prenela J.Š.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.