Jimmy Choo svadbena kolekcija 2015

Izvor: Šminkerka.com, 27.Feb.2015, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jimmy Choo svadbena kolekcija 2015

Venčanica, veo, cveće, nakit, veš… a na samom kraju liste nalaze se cipele i tašna. Neveste ih biraju u poslednjem trenutku, a često ne ispunjavaju očekivanja mlade.
Kako da ne pokvarite raspoloženje tog posebnog dana?
 

U pomoć dolazi Jimmy Choo i upravo predstavlja novu kolekciju cipela za venčanje 2015. Pre dve godine, kompanija je proširila >> Pročitaj celu vest na sajtu Šminkerka.com << svoj asortiman svadbenih dizajna. Ove sezone, linija se sastoji pre svega od svile I satena sa Swarovski kristalima i sandalama u beloj boji ili delikatnoj boji zlata.
Nije kraj iznenađenjima. Umesto graviranja na prstenju, inicijali se mogu naći, na primer, u cipelama. Jimmy Choo je omogućio svojim klijentima da naruče posebnu uslugu “monogram-to-order”.
Ceremonija venčanja i prijem su samo početak. A šta je sa Medenim mesecom? Jimmy Choo brend je takođe pripremio kolekciju torbi i cipela pod nazivom “Medeni mesec”.
Izvor

Nastavak na Šminkerka.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šminkerka.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šminkerka.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.