Jelisaveta vratila leto u Beograd i svojim bombastičnim izgledom diže temperaturu FOTO

Izvor: B92, 04.Nov.2023, 16:59

Jelisaveta vratila leto u Beograd i svojim bombastičnim izgledom diže temperaturu FOTO

Srpska glumica Jelisaveta Orašanin nedavno je prisustvovala jednom događaju pod nazivom The Wild Monkey Inn u hotelu Pavilion.

Ona je za tu priliku ponela kombinaciju koja vraća uspomene na beogradske letnje dane, a sudeći prema fotografijama, nije omanula pri izboru.

Kako se vidi, Jelisaveta se odlučila za krop top sa puf rukavima, uklopljen sa suknjom midi dužine. Oba dela su bila u koralno crvenoj boji i na sebi je imala bele cvetove.

Što se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tiče frizure, naša glumica je odlučila da svoju kosu stilizuje na najjednostavniji mogući način, te je ovim potezom naglasila svoju prirodnu lepotu.

Kako vam se dopada?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.