Jelisaveta je prava zgodnica, a na telu je imala samo jednu korekciju - 300 kubika u grudima nikada nije bolje izgledalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 10:18

Jelisaveta je prava zgodnica, a na telu je imala samo jednu korekciju - 300 kubika u grudima nikada nije bolje izgledalo

Glumica je nedavno napunila 35 godina, majka je dvoje dece i izgleda nikad bolje!

Glumica Jelisaveta Orašanin važi za jednu od najzgodnijih među damama iz svih javnih sfera u domaćoj javnosti. Iako je majka već dvoje dece, Jelisaveta ima savršeno izvajanu i zategnutu figuru, kao i mišićnu masu, a nikada nije krila da na tome vredno i redovno radi.

Jedina stvar kojom lepa glumica nije bila zadovoljna jesu grudi, odnosno njihovom veličinom, pa je pre tri godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlučila da stavi silikone. Kako su mediji tada pisali, Jelisaveta je ugradila 300 kubika, kako bi silikoni bili u skladu sa njenom građom, a kako možemo videti, u tome je itekako uspela.

- Jelisaveta je oduvek htela da ima malo veće grudi, nije bila zadovoljna što su joj male. Želela je da to koriguje, ali nikako pre nego što se ostvari kao majka. Kako je dobila dvoje dece, te je od drugog porođaja prošlo dovoljno vremena, otišla je pod nož - rekao je izvor blizak glumici za "Blic".

- Jedva je čekala da pokaže nove grudi, pa je očekivala da će slika koju je podelila na društvenim mrežama pokrenuti različite komentare. Nije htela da preteruje, već je korigovala grudi u skladu sa građom - dodao je izvor.

U nameri da poveća grudi Jelisavetu je iz sve snage podržao suprug, proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić.

- Oduševio se kada je čuo da će staviti silikone, misli da je to odlična ideja. Rekao joj je da će preuzeti sve obaveze oko dece dok se ona bude oporavljala posle operacije - pričao je izvor tada za "Informer".

Iako među glumicama estetske operacije nisu popularne u tolikoj meri, kao npr. kod pevačica, Jelisaveta je živ primer kako i silikonske grudi mogu delovati vrlo prirodno i skladno, kada su urađene s ukusom.

Glumica je i pre zahvata isticala da nije protiv operacija, ukoliko su zahvati urađeni sa merom.

- Nemam ništa protiv, ali ne treba preterivati u tome - kazala je jednom prilikom.

Kao i većina devojaka i žena, i Jelisaveta obožava šminku i kozmetiku, a kako je jednom prilikom objasnila, veoma je svesna značaju adekvatne nege kože lica i tela.

- Šminkam se uglavnom za noćne izlaske i za to mi je potrebno oko desetak minuta. Stalo mi je da lepo izgledam. Oduvek sam nezi pridavala veliki značaj. Uvek sam volela da kupujem mirišljave kreme, kupke, losione za telo. Svakog dana po pet minuta ujutru i uveče penom za čišćenje ili mokrim tuferom i vazelinom skidam šminku. Sledeći korak u negovanju je tonik za čišćenje i osvežavanje kože lica, a posle toga tretman termalnom vodom. Na kraju, u zavisnosti od toga koje je doba dana, nanosim kremu za lice. To je poslednji korak u negovanju kože lica. Kod kozmetičara idem jednom u tri meseca. Nemam naviku da stavljam maske - dodala je ona svojevremeno za "Hello".

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.