Jeftino rešenje za bubuljice imate u kuhinji

Izvor: Vesti-online.com, 15.Avg.2018, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftino rešenje za bubuljice imate u kuhinji

Evo šta da uradite da vam bubuljica nestane preko noći!

Šminkeri definitivno znaju ponešto o koži, a upravo oni su i otkrili ovaj trik, pomoću kojeg će bubuljice veoma brzo nestati sa vašeg lica. I najbolje od svega je što nije skup!

Sve što je potrebno da uradite je da na bubuljicu nanesete malo kuhinjske soli.

Naime, so "radi" zato što izvlači vlagu iz određenog dela kože, tj. bubuljice na koju ste je naneli, pa to "čudo" koje vam se pojavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << brzo postaje manje. Najbolje je da so nanesete uveče jer će do ujutru bubuljica biti manja, a koža okolo ravnija.

Da biste tretirali bubuljicu, prvo očistite lice, a zatim napravite pastu od malo soli i malo vode, natrljajte na mesto koje želite da tretirate i preko zalepite flaster.

I nema potrebe da kupujete morsku so, ispostavilo se da je za ovo najbolja kuhinjska so jer je najsitnija.

Kad malo bolje razmislite, i nije tako nelogično da so može da pomogne u uklanjanju bubuljice, na isti način kao što može da pomogne u tretiranju ujeda komaraca – smanjuje zapaljenje. So će ubiti bakterije zbog kojih se bubuljica pojavila, očistiće pore i pomoći u balansu proizvodnje ulja.

Imajte na umu da so isušuje kože, što znači da ne bi trebalo da je nanosite na kožu oko bubuljice, već samo na mesto koje želite da tretirate.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.