Jednostavno do NEZABORAVNOG VRHUNCA: Uz ovaj savet ISKUSITE NAJJAČI ORGAZAM IKAD!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2021, 20:01

Jednostavno do NEZABORAVNOG VRHUNCA: Uz ovaj savet ISKUSITE NAJJAČI ORGAZAM IKAD!

Ovaj mali trik podićiće vaš užitak, ali i partnerov

Bilo da je vaš seksualni život upao u monotoniju ili uživate u fazi najboljeg seksa u svom životu, postoji način da stvari postanu još uzbudljivije!

, na potpuno nov nivo, a uz to ćete i istražiti granice svoje izdržljivosti - prenosi Glamour magazine.

Naime, reč je o suzdržavanju od orgazma! Što više možete da izdržite, to bolje! Drugim rečima, ne treba da se prepustite i doživite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrhunac, bar neko vreme, već da dođete do same ivice, a zatim se povučete, a onda nastavite.

Ovo nije ni malo lak zadatak, ali donosi neverovatan užitak i vredan je pokušaja.

Ovakva vrsta seksualnog odnosa može i te kako poboljšati vaš orgazam. To će biti kao uživanje u putovanju, a ne samo na destinaciji. A nakon što se konačno prepustite, sledi potpuno nov osećaj zadovoljstva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.