Jednostavan trik u ovoj seks pozi svaku ženu dovodi do nezaboravnog orgazma

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 20:56

Jednostavan trik u ovoj seks pozi svaku ženu dovodi do nezaboravnog orgazma

Britanski "The Sun" je nedavno pisao o jednoj seks pozi koja ženama ne pomaže samo da osete najjači vrhunac, već i da ojačaju svoj emotivni odnos sa partnerom.

Zaboravite na krevet, jer su vam za ovu pozu potrebni sto, veš mašina ili neka druga površina. Izaberite sami, budite kreativni!

"Sedite na kraj stola, naslonite se na ruke iza leđa, a vaš partner treba da bude okrenut ka vama, kako biste vi na njegovo rame stavili jednu nogu. Drugu možete obaviti oko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegovog struka", piše "The Sun".

Ne zaboravite da spustite roletne ili da zamračite prostoriju, kako ne biste došli u nezgodnu situaciju pred komšijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ova poza svaku ženu dovodi do nezaboravnog orgazma

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2024

Britanski "The Sun" je nedavno pisao o jednoj seks pozi koja ženama ne pomaže samo da osjete najjači vrhunac, već i da ojačaju svoj emotivni odnos sa partnerom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.