Jednom fotografijom objasnio SVE: Slaven Došlo otkrio ko je žena koja je uvek bila uz njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 21:28

Jednom fotografijom objasnio SVE: Slaven Došlo otkrio ko je žena koja je uvek bila uz njega

Mnoge devojke uzdišu za popularnim glumcem, ali on je uprkos tome objavio fotografiju koja nikog nije ostavila ravnodušnim.

Slaven Došlo je mnoge iznenadio svojim glumačkim umećem, međutim, njegov izgled je taj koji oduzima dah.

Njegove prve uloge ostvario je u popularnim delima kao što su ''Panama'', ''Pored mene'', ''Vlažnost'' i ''Biser Bojane'', ali je zaista postao favorit publike nakon svoje uloge u popularnoj seriji ''Vojna akademija''.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Osim po uspešnoj karijeri i dobrom izgledu, prepoznatljiv je postao i zbog svog neobičnog prezimena koje je dugo bilo tema spekulacija - tačnije, zbog njegovog porekla. Ubrzo je, međutim, i ta misterija rešena, isplivale su informacije o glumčevom ranom životu koji je proveo u Somboru, gde je stekao i osnovno obrazovanje, a zatim je upisao Akademiju umetnosti u Beogradu.

Glumica koja mu je pomogla da stekne svo znanje, hrabrost i samopouzdanje koje mi danas možemo da vidimo kod Slavena, ujedno i, kako kaže, ključna figura u njegovoj karijeri je upravo Mirjana Karanović.

A post shared by Slaven Došlo (@slavendoslo)

Prvu ulogu u životu odigrao je u somborskom pozorištu, dok je prvi put stekao neki tip slave nakon svoje uloge u seriji ''Urgentni centar''.

Slaven veoma ceni svoju privatnost, a to vidimo po tome što veoma retko obraduje fanove objavama na društvenim mrežama. Međutim, jednom prilikom je putem svog Instagram profila podelio fotografiju osobe koja je uvek bila njegova najveća podrška, tačnije, fotografiju njegove majke.

Objavom te slike postalo je jasno na koga je glumac nasledio svoj očaravajući osmeh i lepe crte lica, po kojima je postao toliko prepoznatljiv.

Takođe, sudeći po njegovim objavama nije teško doći do zaključka da Slaven ekstremno pazi na liniju i ulaže veliki trud u održavanju iste, glumac se otvorio po tom pitanju i spomenuo da on u sportu nalazi mir, i koristi ga kao izduvni ventil.

Srbija Danas/Instagram/slavendoslo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.