Jedna stvar ih više uzbuđuje od zadnjice i grudi, evo šta muškarci prvo primete kada se žena skine

Izvor: B92, 04.Jan.2024, 19:59

Jedna stvar ih više uzbuđuje od zadnjice i grudi, evo šta muškarci prvo primete kada se žena skine

Istraživanja su pokazala da se žene za prvi seks sa partnerom spremaju prosečno šest sati, dok muškarcima fizički izgled partnerke u tom trenutku uopšte nije bitan.

Magazin Men’s Health je sproveo anketu. Tom prilikom su ispitivali muškarce šta prvo primete na ženskom telu tokom seksa.

Od fizičkih atributa muškarci, naravno primećuju zadnjicu i grudi, a osim toga važne su im oči – koje se najviše spominju u anketi, čak i više od prve dve navedene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stvari.

Njih najviše interesuje koliko je žena raspoložena za preuzimanje inicijative u seksu što im se jako sviđa jer tako mogu dobro proučiti svoju novu partnerku.

I naravno, samopouzdanje pre strasti u krevetu važnije je od nijansi fizičkog izgleda. Upravo je samopouzdanje prva stvar koju muškarci primećuju kada se žena skine.

Urasle dlačice ili neuredno depilirane noge neće se ni videti u polumraku, ali samopouzdanje se i te kako oseti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.