Jedna namirnica iz kuhinje pomoći će vam da se ZAUVEK rešite belih fleka od soli! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2017, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna namirnica iz kuhinje pomoći će vam da se ZAUVEK rešite belih fleka od soli! (VIDEO)

Jednostavan trik.

Ukoliko vas nerviraju bele fleke koje se pojavljuju na čizmama zimi, važno je da znate da je glavni krivac za ovu pojavu industrijska so koja se posipa po ulicama da otopi led. Osim što uništava izgled obuće, industrijska so takođe i nagriza kožu zbog čega ona vremenom bledi.

VEĆ 15 GODINA SU U BRAKU: SVI je prozivaju zbog debljine, a zavela je OVOG poznatog frajera! (FOTO)

Ipak, ukoliko u kuhinji imate alkoholno sirće, ne morate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da brinete. Ova namirnica najbolje uklanja so sa cipela i čizama i delotvornija je od kupovnih krema i sprejeva za održavanje obuće.

Važno je samo da ne nanesete sirće direktno na obuću, već ga prvo pomešate sa hladnom vodom i tek onda očistite.

Ceo postupak pogledajte u prilogu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kako da uklonite fleke od soli sa cipela tako da ih ne oštetite?

Izvor: B92, 14.Jan.2017

Industrijska so nagriza kožu, a bele fleke se mogu trajno zadržati na obući što je veliki estetski problem posebno ukoliko nosite čizme crne boje...Verovali ili ne, ovaj problem se može rešiti uz pomoć jabukovog sirća, a ono je čak delotvornije od kupovnih krema i sprejeva...Naime, sirće rastvara...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.