Jedna kutija podstiče kreativnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 15:05

Jedna kutija podstiče kreativnost

Da li ste čuli za Vasija? U timu RoboMunch, on je tihi osmatrač, skriven iza pažljivih gestova i dubokog poštovanja prema posadi i okolini.

Poznat je kao stručnjak za sakupljanje uzoraka novih vrsta biljaka, ali postoji nešto dublje u njegovom odnosu prema prirodi. Vasi je onaj koji nikada ne bi zgazio cvet i stalno upozorava ceo tim da moraju biti pažljiviji. Kada ne sakuplja biljke, on ih crta, ili fotografiše, ili piše o njima s takvom strašću da se čini kao da oživljava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svaku biljku na papiru ili kroz objektiv.

Istinski izvor njegove ljubavi prema prirodi i istraživanju zapravo leži u odnosu s njegovim ocem, Vaskom, najstarijim članom posade. Vasko je od malih nogu uvodio Vasija u čudesni svet avantura, ostavljajući dubok trag u njegovom srcu i oblikujući ga kao istraživača kakav danas jeste.

No, postoji jedna stvar koju Vasi čuva kao najdragoceniju tajnu - njegova tajna simpatija prema Ladi. Iako sebe ubeđuje da je to samo "pomalo" zaljubljenost, istina je da je zaljubljen do ušiju. Nikad joj ne ubere cvet nego je odvede da vidi novu vrstu, a Lada obožava da provodi vreme sa njim i fascinirana je njegovim znanjem.

Vasi je jedan od 15 Munchmallow robota, koje smo kreirali posebno za vas, sa željom da vas vratimo u detinjstvo, ali i da vas inspirišemo na nezaboravne trenutke sa decom. Zato smo pripremili posebno pakovanje za Munchmallow, pa sada svaka kutija Munchmallow-a postaje igračka, tako što na unutrašnjem delu kutije štampamo rasklop. Kada gricneš, secneš, sklopiš i uviješ u foliju, dobićeš jednog od 15 Munchmallow robota, koje smo osmislili posebno za tebe. Pridruži se izazovu „Sav od igre“, započni svoju RoboMunch avanturu i pronađi svih 15 kutija na polici u marketu!

Učestvujući u izazovu, vaš mališan će dobiti 15 novih igračaka, među kojima je i Vasi, a jednako važno – provešćete zajedno kvalitetno vreme dok ste u potrazi za svim robotima. Gledajte svoje dete kako predano radi i kako mu se razvijaju motorika i mašta dok zajedno ne ispunite ceo izazov „Sav od igre“, i kako se zadovoljno osmehuje dok sve spretnije sklapa svakog robota. A kada pronađete celu Munch družinu, na polici dečije sobice zasijaće 15 robota: Alas, Lada, Giga, Zijan, Vasi, Rilo, Vasko, Mirna, Orijana, Mena, Jaro, Zajak, Tale, Miro i Ivica.

Ispunivši izazov „Sav od igre“, vaš mališan će naučiti i važnu lekciju - da može sve što poželi, pa i da napravi robota od kutije. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.