Jedan proizvod za celo lice: Nanesite ga na usta, obraze i kapke

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 11:24

Jedan proizvod za celo lice: Nanesite ga na usta, obraze i kapke

Stik, ulje ili tinta u crvenkastim nijansama može da se koristi kao ruž, rumenilo ili senka. Naime, klasična senka, rumenilo i karmini imaju sastojke koji mogu da budu štetni ako se nanose na mesto za koje su namenjeni.

Makeup proizvodi koji se mogu koristiti na nekoliko načina vrlo su praktični i sve se više traže. Razni drogerijski brendovi, kao i luksuzne kozmetičke kuće predstavili su svoje 'multipraktike', šminku koji se može koristiti na usnama, obrazima i kapcima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Naime, klasična senka, rumenila i karmini imaju sastojke koji mogu da budu štetni ako se nanose na područje za koje nisu namenjeni, pa su proizvođači tome doskočili. Tržište su preplavili proizvodi kao što su ulja za usne i obraze, stikova za celo lice ili raznih tinti, koje se mogu nanositi po želji.

Većina ovih proizvoda je u rozikastim i crvenim nijansama i odgovaraju većini tonova kože.

Proizvodi su uglavnom tekuće i kremaste teksture, odlično pristaju na kožu, a najbolje se mogu izblendirati prstima, četkicom ili blenderom.

Zbog teksture, većina njih dodaje licu uz boju i sjaj, a osim što su praktični, odlični su za uštedu jer jedan proizvod menja njih nekoliko. Uložite u dobar stick i osvežite lice različitim intenzitetom iste boje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.