Jedan pogrešan korak i sve se vidi: Hajdi Klum izneverila haljina FOTO

Izvor: B92, 25.Maj.2023, 10:13

Jedan pogrešan korak i sve se vidi: Hajdi Klum izneverila haljina FOTO

Ostale su nam još tri večeri do kraja 76. filmskog festivala u Kanu, a ovaj grandiozni događaj ne sme da prođe bez Hajdi Klum.

Nemačka manekenka se na premijeri filma "The Pot-Au-Feu" pojavila u žutoj toaleti koja je, po svemu sudeći, "ukrala" sav sjaj i glamur crvenog tepiha.

Hajdi Klum je za svečanu priliku odabrala haljinu sa dubokim dekolteom, a na osnovu fotografija sa sinoćnjeg događaja, može se primetiti da je u jednom trenutku imala malu nezgodu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odevnom kombinacijom.

Žuta traka koja je prekrivala njene bujne grudi se pomerila, a foto-reporteri su zabeležili i taj trenutak.

Bilo kako bilo, ne možemo a da ne konstatujemo da i u 50. godini nemačka manekenka izgleda prelepo, a mali peh sa haljinom je skoro pa zanemarljiv u odnosu na Hajdinu celokupnu pojavu na crvenom tepihu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.