Jasni znakovi da je on onaj pravi

Izvor: B92, 11.Feb.2021, 16:20

Jasni znakovi da je on onaj pravi

Ljubav je rizik na koji uvek moramo da budemo spremni, ali ipak svako bi trebalo da zna sa kim će da rizikuje na duže staze.

Nema sumnje da je glavni uslov da biste nekog uopšte razmatrali kao potencijalnog partnera to da vam je sa njim prijatno, pa i da nemate potrebu da očekujete da se promeni u nekim ključnim stvarima. To treba da bude osoba sa kojom možete da zamislite zajedničku budućnost.

Ovih 18 znakova mogu da pomognu da lakše prepoznate partnera koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ima taj potencijal.

Da li je prerano za procenu?

Naravno, ako se zabavljate kratko vreme, verovatno je prerano i da pretpostavite da je on taj. Tokom prve godine veze još se upoznajete, otkrivate jedno drugom hirove i navike i sve karakterne osobine koje se još nisu pokazale. Ako se zabavljate tek tri do šest meseci, prerano je da kažete da li je pored vas osoba s kojom biste mogli da provedete život. Dajte svojoj vezi vremena pre nego što donesete takvu odluku.

Kako da znate da nije za vas?

Nije za vas ako pokaže bilo kakvo nasilno ponašanje, to ne smete da prihvatite kao normalno, niti da tolerišete. Ako doživite zlostavljanje, odmah prekinite taj odnos. Takođe, nije vas dostojan ako stalno prosuđuje ko ste, pokušava da vas promeni, ne uživa da bude u vašoj blizini, ili ako se neprestano borite za to da budete zajedno, ne verujete jedno drugom i ne želite iste stvari u životu.

Evo jednostavnog popisa neporecivih znakova koji mogu da vam pomognu da prepoznate da li je reč o partneru za ceo život ili to nije.

1. Potpuno vam je prijatno sa njim.

2. Podržava vaše snove.

3. Često govori o vama.

4. Voli da provodi vreme sa vama, čak i ako imate samo nekoliko minuta.

5. Doživljava vas kao svog najboljeg prijatelja.

6. Voli vašu porodicu i vaša porodica njega voli.

7. Iskren je i ne oseća potrebu da se pretvara.

8. Beskrajno je radoznao prema vama.

9. Nije ljubomoran na vaše bivše ljubavi.

10. Primećuje šta vam se sviđa.

11. Prihvata vas onakvima kakvi jeste.

12. Zasmejava vas, a može da bude i ozbiljan s vama.

13. On je pozitivna sila u vašem životu.

14. Kompatibilni ste u krevetu.

15. Nije ljubomoran na tvoje prijatelje.

16. Ne ide da spava kad ste u svađi i ljuti.

17. Često razgovara sa vama, o svemu i svačemu.

18. Ima viziju vaše zajedničke budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li je on “onaj pravi”? Ovo su neki od jasnih znakova

Izvor: 011vodič.com, 11.Feb.2021

Ljubav je rizik na koji uvek moramo da budemo spremni, ali ipak svako bi trebalo da zna sa kim će da rizikuje na duže staze. Da li je on “onaj pravi”?. Foto: Shutterstock. Nema sumnje da je glavni uslov da biste nekog uopšte razmatrali kao potencijalnog partnera to da vam je sa njim prijatno,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.