Jana IMA 38 GODINA, SAMA JE i tek sad je SHVATILA ZAŠTO: Taj problem imaju mnoge žene

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 18:53

Jana IMA 38 GODINA, SAMA JE i tek sad je SHVATILA ZAŠTO: "Taj problem imaju mnoge žene"

Ona je otkrila tajnu.

Jana Hoking (38) iz Sidneja u Australiji je spisateljica i trenutno slobodna žena koja je beležila sve svoje veze 12 godina – i sa sigurnošću može reći da su one bile pune događaja.

U svoje vreme izlazila je sa starijim tipovima, mlađim ili finim muškarcima i sa ženskarošima. A u svom poslednjem članku je iznela teoriju zašto tek treba da upozna "onog pravog".

Jana veruje da neprestano lovi "novu energiju u odnosima" (NRE). >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Naime, nakon nekoliko meseci zabavljanja s nekim novim, Jana primeti da iskra nestaje i polako gubi interes.

- Pitate se, šta je NRE? To je skraćenica za 'Novu energiju u odnosima'. U prevodu, to je ta intenzivna želja i strast na početku veze od koje vam klecaju kolena! To je nalet uzbuđenja koji dobijete kada vam neko prvi put šalje poruke. To je prvih nekoliko čarobnih sastanka. To je sjaj u očima kada konačno spavate zajedno. To su leptirići u stomaku - rekla je ona.

A onda objasnila šta se kasnije sa tim osećajem događa.

- Uzbudljivo je, novo i misteriozno. Ali, nažalost, ono što se podigne mora i da padne. Čim veza počne biti prijatna, moje zanimanje opada. Da, NRE je okrutna stvar - dodala je.

Jana je primetila da joj se to desilo nedavno dok je pokušala vezu s jednim poslovnim čovekom. Ne samo da je između njih bilo mnogo privlačnosti, već je i on bio emocionalno inteligentan i ljubazan.

Ali nakon što je par ušao u zdrav obrazac doručka i druženja nakon dejta, spisateljica priznaje da je počela da ga gura od sebe.

Ponovno je žudela za uzbuđenjima nove veze, što je na kraju dovelo do raskida veze. Jana tvrdi da želi da izbegne da joj se to dogodi i s budućim muškarcima jer je sada spremna da se skrasi u svojim kasnim tridesetim godinama.

Zatražila je pomoć terapeuta da joj pomogne da prevaziđe jurnjavu za novom energijom u vezi – a neki od najboljih saveta koje je prenela jeste to da izlasci moraju da budu uzbudljivi.

"Stvorite iščekivanja i isplanirajte zabavne aktivnosti, to su načini za održavanje iskre u vezi. Takođe je preporučljivo da ostanete prizemni i da uživate u vremenu za sebe bez da previše razmišljate i osećate potrebu za trčanjem za nekim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.