Ja sam živi dokaz da se može preterati s botoksom: Pokazala je kako izgleda i moli za pomoć VIDEO

Izvor: B92, 03.Nov.2023, 11:14

"Ja sam živi dokaz da se može preterati s botoksom": Pokazala je kako izgleda i moli za pomoć VIDEO

Do sada je tri puta ubrizgavala botoks i smatra da je poslednji put preterala, jer više ne može da se nasmeje. Za sve one koji misle da se s botoksom ne može preterati, ovo je njena poruka putem video-snimka.

Iako je posle dva tretmana bila zadovoljna rezultatima, sada se požalila na društvenim mrežama da jedva može otvoriti usta i da je užasavajuće kada mora da se nasmeje. Kako kaže 25-godišnja Britanka Dženi, mora da čeka tri meseca da bi se oporavila, a samo je želela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ukloni bore i da joj lice izgleda mršavije.

Objasnila je da injekcije botoksa paralizuju mišiće i lice čine glatkim i zategnutim, te upozorila sve svoje pratioce da paze, jer se lako mogu zaneti i preterati iako možda misle da to nije moguće.

"Sada nikako ne izgledam srećno i kajem se. Kada se smejem, moja usta više nemaju onaj oblik, ne podižu se, jedva mogu da ih otvorim. Imala sam i ranije mala usta, ali mogla sam puno više da ih otvorim. Nema emocija na mom licu kada se smejem...", objašnjavala je.

Botoks je koristila na čelu, gde su bore mrštalice, u obrvama kako bi "sve podigla", u mišićima za žvakanje i u predelu očiju. Sada apeluje na ljude da joj pomognu savetima kako ne bi čekala tri meseca, ali naglašava da se kaje samo zbog trećeg puta.

Kako su joj napisali u komentarima - "leka" nema, već će morati da sačeka da botoks nestane, a jedna medicinska sestra poručila joj je da su "pogodili određeni mišić" i da je, zapravo, ključno mesto na koje je ubrizgan botoks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.