JEZIVA ISPOVEST turista! BUBE šetaju po sobi, UMIVAONIK SMRDI užasno - platili 1000 evra u HOTELU od 5 zvezdica, a ZATEKLI HOROR

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 10:34

JEZIVA ISPOVEST turista! BUBE šetaju po sobi, UMIVAONIK SMRDI užasno - platili 1000 evra u HOTELU od 5 zvezdica, a ZATEKLI HOROR

Hotel je zapravo bio potpuno drugačiji od onog kako im ga je predstavila turistička agencija

Samohrani otac Maksvel Sarpong potrošio je više od 1.000 funti na odmaralište za njega i njegovog sina - samo da bi se suočio sa trovanjem hranom i smeštajem koji je izgledao kao „gradilište“.

Maksvel (35) iz Enfilda, rekao je da se sveobuhvatni paket u luksuznom rizortu pokazao kao „apsolutna katastrofa“ – sa lošim bazenom, građevinskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radovima i muvama na hrani.

A gosti su čak otkrili i činiju mrtvih koja je ležala na podu - zajedno sa lavaboima punim smeđe vode, pokvarenim kupatilima i ogromnim bubašvabama koje su jurile kroz sobe.

Provajder obezbeđenja Maksvel rezervisao je odmor prošle godine za njega i tada 12-godišnjeg Kirana sa jednom turističkom agencijom.

U razgovoru za The Sun, Maksvel je optužio turističku agenciju da ga je dovela u zabludu o tačnoj lokaciji hotela - i da mu je rekla da je to „veoma dobro“ odmaralište.

Platio je 1.584 funti za priliku da poseti turističku tačku Antalije - samo da bi se suočio sa dvosatnom vožnjom od aerodroma sa svojim umornim sinom do prave lokacije hotela u Alaniji.

Zbunjeni Maksvel je tada otkrio da odmaralište izgleda „potpuno drugačije“ od onoga kako je izgledalo na mreži kada je pregledao recenzije.

Maksvel je rekao: „Proverili smo veb lokaciju hotela i pročitali recenzije. Sve je izgledalo lepo i pomislio sam u sebi: 'vau'.

„Ali stigli smo i izgledalo je potpuno drugačije.

„Prvo što smo primetili je nestala glava tuša iz našeg kupatila.

"Onda nam je osoblje reklo da još rade na izgradnji hotela."

Šokantne fotografije koje je objavio The Sun otkrivaju polomljene oluke, zgužvane ležaljke i gomile građevinskog materijala i kutija razbacane širom hotela.

I dok veb lokacija hotela garantuje četiri različita bazena, Maksvel je otkrio da mnogi od obećanih objekata jednostavno ne postoje.

Razočarani tata je rekao: „Bila je to apsolutna katastrofa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.